Magamról

Magamról

2008 év vége óta kezdtem el mélyebben ismerkedni önismereti és energetikai módszerekkel. Első körben önmagam miatt mentem el tanfolyamokra, klubokba, mivel nem voltam elégedett az életem alakulásával és a szembejövő dolgokra adott reakcióimmal. Egyre több kérdésem volt, kerestem a válaszokat, melyeket legtöbbször önmagamban találtam.

Megtanultam, hogy addig lök vissza az élet minket ugyanahhoz a leckéhez, amíg meg nem tanuljuk. Lehet más-más árnyalatokban jelentkezik, mivel közben egy-egy részt már jól látunk és alkalmazunk. Egy biztos, egyre jobban megismerhetjük Önmagunkat általa, és ez által tudatosabb döntéseket hozhatunk az életünkkel kapcsolatban. Rájövünk, mi is az, amire valóban vágyunk és amit el akarunk érni az életünkben. Felismerjük a tanult mintákat, melyek gátolnak és ezek elhagyásával helyet teremtünk mindazoknak a tulajdonságoknak, amelyek előre visznek bennünket.

Ezen folyamat közben sok segítőnk akad  tanáraink,  tanulótársaink, családunk és az utca embere között is. Hisz az élet nem tanulható meg könyvekből a négy fal között. A napi tapasztalatok útján adja a leckéket azáltal, hogy részévé tudunk válni az áramlásnak, vagy ellenállunk a sodrásának. Ez egy egész életen át tartó tanulási folyamat mindannyiunk számára.

Amennyiben megosztanád velem kihívásaidat, melyeket úgy érzel, nem látsz tisztán az életedben, és szükséged van egy külső nézőpontra is, vagy csak feltöltődnél, hogy újult erővel láthass neki az újabb feladatoknak, itt megtalálsz.

Az alábbiakkal állok a rendelkezésedre:

Egyéni kezelések >>
Fénylámpástár >>

 

Előrevivő energiákkal teli csodás napot!

Rácz Nóra