Csoport programok

Önismereti és meditációs programokkal várunk.

Az időpontokat az Aktualitások/Programnaptár kategóriában találod.

A csoportos programok neveire kattintva az adott szolgáltatás aloldalára jutsz.

 

Meditáció, relaxáció, ellazulás, gyakorlati technikákCsend én bennem

Elméletben és gyakorlatban beszélünk a meditációról, a céljáról és a felhasználási lehetőségeiről a “gyakorlatban”. Megtanulunk relaxálni. Beszélünk a koncentrációról és a vizualizációról. Különféle meditációkat ismerünk meg az egy helyben ülőstől a mozgásos verziókig, a vezetett-től a mandalafestősig.

Egyéni és közös gyakorlatok során megtanuljuk, hogyan lehet ezeket a mindennapi életbe beépíteni, alkalmazni, és egyedül is végigcsinálni. Megkeressük, kinek, mely módszer, technika hol tud segíteni az életében. Sok eszközt használhatunk mindehhez – fényeket, hangokat, zenét, illatokat, színeket, formákat, képeket, tükröket, kártyákat vagy csupán önmagunkat.

Mire használhatjuk?

belső nyugalmunk megteremtésére, az önismeret elmélyítésére, bennünk lévő diszharmonikus energiák és érzések feloldására, egy előttünk álló feladathoz megoldás találására, a testünk elfogadására, az egészségünk rendezésére,…

 

önismeret, énismeret, éntalálkozóÉntalálkozó

Az önismeret vagy ahogy én szeretem hívni énismeret egy lehetőség arra, hogy kapcsolatba kerüljünk és harmonikus viszonyt tartsunk fenn a belső lényünkkel, és ez által nyitottakká váljunk az élet küldte jelekre, lehetőségekre, bekerüljünk az áramlásba.

Gyerekkorunk óta számos álarcot vettünk magunkra, hogy be tudjunk illeszkedni a társadalomba, megfeleljünk azon szabályoknak, melyeket a szüleink, a tanáraink, a munkahelyünk, a média és a környező emberek hatására magunkévá tettük, hogy szeressenek, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. De ez legtöbbször még sincs így. Belül egyre idegenebbekké válhatunk magunk számára, hisz felmerül a kérdés, ki is vagyok én, mit fogadok el magamban és mi az amit elutasítok, mi az, amit én akarok, amit magam miatt teszek, mondok belső indíttatásból, és mit mások miatt.

Úgy érezzük, hiányzik valami, hogy nincs helyén valami bennünk. Tesszük a dolgunk, végigmegyünk azokon a lépcsőfokokon, amin mindenki – iskolák, munka, társkeresés, házasság, családalapítás, stb. Ezen társadalom nyújtotta beavatások jelzik, hogy megértünk arra, hogy teljes jogú tagjai legyünk a társadalomnak.

Manapság kevesebb figyelmet fordítanak azonban azon beavatásokra, melyek az életre teszik éretté az egyént, hogy tudjuk, mit is rejt magában nőnek/férfinak lenni, hogy szeressük magunkat kívül és belül, értsük a világgal, az élettel való kapcsolatunkat, hisz ez egy élő kapcsolat, egy csatorna, jelzőrendszer, mely úton tart, ha hagyjuk.

Mit csinálunk?

Egyéni és csoportos gyakorlatok, beszélgetések, feladatok során megkíséreljük megtalálni az önmagunkhoz vezető ajtókat, és felvenni az élet fonalát a saját csatornánkon keresztül. Tükröt tartunk egymásnak és magunknak, feltárjuk a visszatartó szokásokat, mondatokat, szembesítjük magunk az eddigiekkel, és dönthetünk abban a pillanatban, hogy követjük a régi mintát vagy mást választunk.

 

Reiki, Gendai Reiki, energetikai rendszer, Reiki tanfolyam, Reiki klub, Reiki gyakorlásReiki klub

Gyakorlóknak és érdeklődőknek egyaránt. A Reiki Klub keretein belül önfejlesztő meditációkkal, képességfejlesztő gyakorlatokkal, a Reiki gyógyító eljárásainak gyakorlásával fejleszthetik magukat a spirituális módszerek és az eszköz nélküli gyógyítás iránt érdeklődők. A foglalkozásokon bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy részesült-e bármilyen szintű Reiki behangolásban. Az érdeklődők, gyógyulni vágyók megtapasztalhatják a Reiki kezelés és a Reiki gyakorlatok jótékony hatását.

Kérdésed van? / Jelentkeznél?

Név:

Email cím:

Válassz az alábbiak közül akár többet is! (Ctrl billentyű)

Üzenet:

Biztonsági kód: captcha

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.