Előző életekbe utaztatás

Előző életekbe utaztatásAz Előző életekbe utaztatás kommunikációs technikáját alkalmazom.

A kezelés során szimbólumok segítenek a megfelelő és biztonságos környezet kialakításában. Egy relaxált állapotot hozunk létre, melyben az utazó kapcsolatba kerül belső önmagával, aki elvezeti olyan helyekre, időkbe, és képekhez, melyek segítenek másképp látni a jelen problémáját, az ott érzékeltek egyfajta megoldókulcsot adnak az adott életfeladatának sikeres elvégzéséhez.

Beindulnak az öngyógyító folyamatok testi és lelki szinten. Az utazó a kezelés során feltöltekezik a cselekvéshez szükséges energiával, megkapja a továbblépéshez szükséges információkat és ajándékokat belső vezetőjétől, belső gyógyítójától. Az utaztató mindeközben végig a segítségére van, oldja a felmerülő félelmeket, és kérdésekkel vezeti az utazót a számára optimális útvonalakon.

Időtartama: 1,5-2 óra. Előre bejelentkezés szükséges.

 

Milyen esetben nem végezhető?

18 éves kor alatt. Gyógyszeres, pszichológiai, pszichiátriai kezelés alatt állóknál. Mentális betegség esetén. Tudatmódosító szer hatása alatt (kábítószer, gyógyszerfüggőség, alkohol, morfium,…). Terhesség 6. hónapját követően. Súlyos asztma, epilepszia esetén. Nagyobb műtét után legalább 2 hónapig. Pacemaker beültetése esetén, ha nincs hozzászokva a magasabb energiákhoz.

 

Érdeklődés/ Jelentkezés Előző életekbe utaztatásra

Név:

Email cím:

Üzenet:

Biztonsági kód: captcha

 

mosolyElőző életekbe utaztatás
Egyéni kezelések:

Energetikai kezelés >>
Előző életekbe utaztatás >>
Reinkarnációs terápia >>
Metafizikai terápia és tanácsadás >>