Atlantiszi kristályok

Az 55 Atlantiszi Kristály

Mik ezek a Kristályok?

A Kristályok Atlantisz idejéből származnak. A Kristály Energia egy isteni energia forrás. A Kristályok az isteni valóság Kristályai. A legmagasabb isteni energiával rendelkeznek, és legmagasabb rezgésű fényből vannak. Emellett minden Kristály rezgése egy speciális számról is tudósít, amely számok szintén tudatossággal bírnak.

Hogyan használhatom a Kristályokat?

A Kristályokat másolhatjuk, kivághatjuk, energetizálhatunk vele vizet, szobát vagy bármilyen tárgyat. Használd a kristályokat a belső hangod, az intuíciód szerint. Alkalmazhatod meditációidhoz is.

Minél gyakrabban dolgozol a kristályokkal, annál inkább érzed majd erejüket és hatékonyságukat.
A leírásban többször szerepel, hogy vizualizáljuk a kristályokat (rajzolat). Ha ez kezdetben nehézséget okoz, mondjuk ki a nevét hangosan. Ha ezt a helyzet nem teszi lehetővé, elegendő csak rágondolni.

A kristályok időn és téren át küldhetők, így támogathatunk velük más embereket, csoportokat.

Az alábbi képeken a rajzolatok – mint szimbólumok – hordozzák a kristályok energiáját.

Belerajzolhatod őket az aurádba, vizualizálhatod. Például amikor az AVATARA Kristályt, a Középpont Kristályát vizualizálod, meg fogod találni a központodat, békét és egyensúlyt fogsz érezni.

Energetizálhatod az ételeidet a Kristályokkal, pl. tedd rá annak a Kristálynak a képét egy üveg vízre, amit kivágtál. Erre az AN’ANASHA, a Hála Kristálya a legalkalmasabb.

Az ARIS Kristály (Földelés) nagyon hatékonyan dolgozik, amikor pl. egy ember szenved a hideg lábaitól, ami szintén a földeltség hiányának a jele lehet.

Helyezd rá a Kristályokat a csakráidra (a képüket, rajzolatukat) meditálás közben.

A párnád alá is teheted őket. Amikor rajzolod, vagy vizualizálod a Kristályt, légy tudatában a hatásainak és mondjad ki hangosan vagy magadban a nevét.

Úgy használd a Kristályokat, ahogy a magad számára jónak érzed. Használd őket belső bölcsességed, sugallatod szerint, ahogyan számodra a legmegfelelőbb.

Nem tudsz hibázni, hiszen a Kristályok isteni minőséggel bírnak, ahol nincs helye hibáknak.

Használhatok-e több Kristályt egyszerre?

Úgy használd a Kristályokat, ahogy a megérzéseid jelzik. Bármilyen kombinációban használhatod őket. Egyik Kristály sem fog megváltozni, vagy zavaróvá válni egy másik Kristály hatására, hiszen az isteni minőségekben mindig rend van!

Hogyan hatnak a Kristályok?

Miután a Kristályok az isteni valóságból származnak, ezért semlegesek, vagyis nem tartalmaznak ítélkezést, vagy kollektív gondolatokat (tudatot). Hatásaik tiszták és manipulációtól mentesek.

Amikor használod őket, légy tudatában magas és isteni energiájuknak.

Ártalmas-e, ha véletlenül rosszul rajzolom le a Kristályt?

Miután a Kristályoknak saját isteni tudatosságuk van, ez nem számít. Megtalálják az utat az isteni valóságból a te valóságodba, és mindig úgy hatnak, ahogy neked a legjobb.

Lehetetlen rosszul használnod őket. Lépésről – lépésre egyre inkább érezni fogod, milyen tiszta és erős az energiájuk és a hatásuk a Kristályoknak.

A Kristályok rajzolatai, szimbólumai, fény neveik hordozzák a Kristály isteni minőségét.

Az Atlantiszi Kristályok csoportjai:

Föld Kristályok,
Belső Egyensúly Kristályok,
Kozmikus Kristályok,
Fény Kristályok

A Kristályokról szóló tudást, Sabine Sangitar német médiumnak adta át Kryon. www.kryonschule.de

A rajzolatokat innen letöltheted: www.kryonschool.com

Maras - A Mágnesesség kristálya

A Mágnesesség Kristálya

Az energiarendszerünk tisztítására és védelmére használjuk.

Kérjük, hogy a MONASH kristállyal együtt, az Auránkat, Merkabánkat, Merkhivánkat, Fénytestünket, az energiacsökkentőktől, az egyéb diszharmonikus vibrációktól, és másoktól, a tömegtudattól átvett érzelmi csomagoktól tisztítsák meg, és végezzék el azt a gyógyítást, rezgésszint emelést, ami csodás és tökéletes számunkra.

Megvédi a fénytestet az elektronikus szennyeződéstől, műszaki eszközök, mobiltelefon káros sugárzásától. Tedd a MARAS Kristályt a nem megfelelően működő elektronikai eszköz alá. Tedd a mobilodra.

Fény Kristályok

Ana - FényANA – Fény – Licht

Samuel arkangyal energiája

19

Hadd legyen fény benned, így elviheted, eljuttathatod a külvilághoz. Hadd legyen Fény a Földön. Fordítsd figyelmed befelé és vizualizáld Ana-t. Képzeld el, hogy a fény szétárad minden sejtedben. Tested megtelik fénnyel, és fényed kiragyog az Univerzumba.

Analotus - FénytestANA’LOTUS – Fénytest – Lichtkörper

Lord Sanada energiája

26

A Fény benned van. Sugárzod a fényt. A Kristály növeli Fénytested energiafrekvenciáját és felemel téged. Képzeld el, hogy fény árad minden sejtedből, és a Lotusz felébred benned. Minél jobban megnöveled magad Fénytestedben, annál jobban képes leszel kiszállni az illúzióból.

Elexier - Feltétel nélküli szeretetELEXIER – Feltétel nélküli szeretet – Bedingungslose Liebe

Jézus, Mária, Metatron energiája

14

Végtelen szeretet vesz körül. Az Elexier a Csillagkapunk túlról származik. A Ti valóságotokban már sejthetitek mit is jelent az Isteni Valóságban a “mérhetetlen szeretet”. Az Elexieren keresztül minden összekapcsolódik mindennel.

Eschata - Kapcsolat a Krisztusi ÉnedhezESCHA’TA – Kapcsolat a Krisztusi Énedhez – Die Verbindung zu deinem Christusselbst

Kozmikus Krisztus energiája

Érezd a kapcsolódást Krisztusi Énedhez, melynek szilárd helye van a szíved mélyén. Ez a Magasabb Éned, mely elvezet Magasabb Énedhez a Csillagkapun túl. Hagyd, hogy az Escha’ta kifejezést nyerjen rajtad keresztül, válj Escha’tavá.

Jawes - TeremtőerőJAWES – Teremtőerő – Schöpferkraft

Jawes energia

36

Légy tudatában, hogy “Teremtő” vagy, a Jawes benned van. Ébreszd fel ezt az erőt. Vizualizáld Jawest és mondd: “JAWES erejével azt kérem, hogy mostantól fogva minden, ami történik az én legmagasabb javamat szolgálja, hogy megleljem a bőséget, jólétet és emberi szeretetet az életemben. AN’ANASHA. (Hála).

JesusJESUS – Jézus Krisztus – Jesus der Christus

Jézus, Lord Sananda energiája A kozmikus szférában Jézus, a Lord Sananda néven ismert. Jézus a Fény, a Szeretet, az Igazság és az Élet. Vizualizáld a Kristályt, hogy kapcsolatba kerülj Jézussal. Érezd a szeretetet és a megváltást, melyet Jézus ajándékoz neked. Fogadd be vigasztalását és “gyógyulj”!

Joanadas - A piramis energiájaJO’ANADAS – A piramis energiája – Energie der Pyramide

Sabat Kumara energiája

12

A Gizai piramis több, mint a kezdet/beavatás piramisa. A Fény Kristályát itt horgonyozták le sok eonnal ezelőtt. Toth építtette számos Fénymunkással. Talán veled is? Érezd az Isteni Szeretetet és kapcsolódj be a piramisban lelhető Isteni energiába.

Oshana - FénykísérőO’SHANA – Fénykísérő – Lichtbegleiter

St. Germain energiája

Még a legmélyebb, legsötétebb illúzióban is van egy társad, aki megvéd és vigyáz rád. Érezd a Fénytársad jelenlétét és küldd neki An’Anasha-t (hálát). Keresd a társalgás lehetőségét Fénytársaddal. Fénytársad segít majdnem minden szituációban, és sosem hagy el.

Osam - GyógyulásOSAM – Gyógyulás – Heilung

Rafael arkangyal energiája

24

Osam meggyógyítja minden sérelmedet. Küldheted a Kristályt időn és téren át, és így gyógyíthatod magadat, lélekrészeidet vagy más embert. Ne feledd Földanyát, akinek szüksége van a gyógyításra!

RAdasoam - A fény befogadásaRADA’SO’AM – A fény befogadása – Lichtaufnahme

Metatron energiája

999

Ez a Kristály képessé tesz, hogy fényt fogadj be a testedbe. Vizualizáld a kristályt, és lelegezd be ANA-t a szívcsakrádon keresztül. Érezd, hogy ANA beszivárog minden sejtedbe.

Runa - BőségRUNA – Bőség – Fülle

Seraphis Bey energiája

17

Runa bőséget hoz nektek. A Csillagkapun túl nincsenek határok és hiány. Érezd a bőséget, ahogy onnan beléd áramlik. De tartsd észben, csak azt kapod meg, amit kész vagy átadni! Küldd a jólét és bőség energia frekvenciáját, így létrehozhatod Runa-t. Helyezd ezt a kristályt a pénztárcádba, vagy arra a helyre, ahol bőséget szeretnél teremteni.

Föld Kristályok

Ananasha - HálaAN’ANASHA – Hála – Dankbarkeit

Kozmikus Krisztus energiája

13

Érezz hálát magadban és áraszd szét, így megteremted az adás és befogadás folyamatát. Mondj hálát mindenért, mindenre a szíved mélyéről, még a blokkokra és ellenállásokra is. Ha így teszel, megszabadítod magad mindentől, ami elvakít és illúzióban tart.

Aris - FöldelésARIS – Földelés – Erdung

Seth energiája

6

ARIS földel téged. Rajzold a Kristályt talpaidra és érezd az erőt, mellyel az Anyaföldhöz kapcsolódsz. Valamint megkérdheted Metatront is, hogy tűz sugarával rajzolja a Kristályt Fénytestedbe. Aris egy fontos Kristály, hiszen szükséged van földelésre, hogy emelkedj testeddel. Csak az tud szárnyakat növeszteni, akinek gyökerei vannak.

Devar - BeteljesülésDEVAR – Beteljesülés – Wunscherfüllung

Lao Ce energiája

Kívánságok beteljesülése Devar támogat téged kívánságaid megvalósulásában. Nincsenek határok az Isteni valóságban. Kívánhatsz bármit, amiért szíved sóvárog. Azonban minden kívánságnál ellenőrizd, hogy az szívből vagy az egóból ered-e!

Ditraso - DöntésDI’TRASO – Döntés – Eintscheindung

Shiva energiája

43

Merülj középpontodba AVATARÁVAL, és szabadulj meg értékeidtől, eszméidtől. Vizualizád Di’Trasot és érezd a Kristály energiáját. Kérd a segítségét. Megmutatja majd, hogy mely döntés szolgálja a “legmagasabb jót” számodra.

Elgotsha - ElengedésEL’GOTHSA – Elengedés – Loslassen

Babji energiája

34

Használd a Kristályt mindenre, ami “megköt”. Vizualizád, amikor problémák, félelmek, kétségek vagy ellenállások merülnek fel benned – amit az illúziódban érzel, – majd hálával és szeretettel engedd el őket. Érzed, hogy a blokkok, melyeket el szeretnél engedni, lehullanak rólad. Ezáltal erő és energia szabadul fel, melyet azonnal használhatsz.

Eloo - Az ellenállás átalakításaELOO – Az ellenállás átalakítása – Widerstand Transformieren

Shiva energiája

2

Vizualizáld Eloo-t, amint ellenállást és blokkot érzel magadban vagy kívül a környezetedben. Rajzold rá bármely “behatárolásodra”, és kérj meg egy Angyalt, egy spirituális mestert vagy a Spirituális Vezetődet, hogy távolítsa el ezeket a blokkokat, és az Univerzumban változtassa át őket szeretetté.

Hanar - TürelemHANAR – Türelem – Geduld

Maha Cohan energiája

23

Légy tudatában, hogy az idő illúzió. Mikor Isten valóságában mozogsz/létezel, a Csillagkapun túl az illúzió percei óráknak tűnnek majd. Vizualizáld Hanart, és száll szembe az Idő illúziójával. Engedd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy történnek. Amikor látszólag minden mozdulatlan, akkor történik a legnagyobb változás.

Lotus - Az új tudatosságLOTUS – Az Új Tudatosság – Das Neue Bewusstein

Melek Metatron 9

Az Új tudatosság 29

Kodoish Kodoish Kodoish Adonai, Tsebayot

A Lotus az a Kristály, amely az új energiába vezet téged. Vizualizáld a Lotust és érezd, hogy energiád megemelkedik, és Fénytested növekszik. Engedd a DNS-ed átalakulását!

Nashao - MegtisztulásNASHA’O – Megtisztulás – Reinigung

Shiva energiája

33

Tisztítsd meg magad minden energiától, melyet nehéznek vagy blokkolónak észlelsz. Vizualizáld a Kristályt és érezd, hogy az Isteni Valóságból áradó arany fény beborít téged és megtisztítja fizikai, emocionális, mentális és spirituális testedet.

Nektum - EmlékezésNEKTUM – Emlékezés – Erinnerung

Artee energiája

16

Emlékezz feladatodra és eredetedre. Emlékezz, hogy egy Isteni Élőlény vagy. Ébreszd fel Isteni részed és teremtő erődet. Vizualizáld a kristályt, tudni és érezni fogod ki is vagy az Isteni Valóságban. Emlékezz Fénymunkás feladatodra!

Nubi - Elmerülés az Isteni valóságbanNUBI – Elmerülés az Isteni valóságban – Wirklichkeit aufnehmen

Jawes energiája

5

Légy tudatában, hogy illúzióban élsz, amelyet magadnak teremtettél. A Nubi kristály lépésről lépésre visszavezet téged az Isteni Valóságba. Vizualizáld a kristályt és ismerd fel az Isteni Valóságot. Érezd a szeretetet és a változatosságot, amely az Isteni Valóságban létezik. Merülj el bennük és fordítsd figyelmedet az illúzióból az Isteni Valóság felé.

Omartasatt - A fénymunkások üdvözleteOMAR TA SATT – A fénymunkások üdvözlete – Gruβ der Lichtarbeiter

Elohim energiája

3

Ezt a Kristályt a szíves látás, meleg fogadtatás, izgatott várakozás kelti fel. Fogadj el minden élőlényt tekintet nélkül arra, hogyan/milyen körülmények között találkozol vele. Szabadulj meg régi mintáidtól, értékeidtől és légy tudatában, hogy mások tükröt tartanak számodra. Figyelj oda érzéseidre, amelyeket mások felé sugárzol!

Omtatsat - FénymunkásOM TAT SAT – Fénymunkás – Lichtarbeiter

25

Energiád, amikor lehorgonyozva/földelve vagy a fényedbe Te egy Fénymunkás vagy. Feladatod van. Fordítsd figyelmed az erősségeidre. Fordítsd figyelmed az erőre, amelyet magadban hordozol. Teljesítsd be a feladatod!

Pradna - ErőPRADNA – Erő – Kraft

Shet energiája

38

Ébreszd fel Pradnat magadban. Gyakorold az erőd. Érezd az erőt, amely az Isteni Valóságból árad feléd. Ez fog vezetni téged Isteni Erődhöz!

Savier - AlázatSAVIER – Alázat – Demut

A szeretet angyala

31

Néha nem egyszerű az alázatosság útját járni. Az alázatosság azt jelenti, hogy követed Istent és, hogy tudatában vagy saját Isteniségednek. Szállj szembe az egod elvárásaival. Légy hálás és tudatosíts mindent, amit elértél. Vizualizáld a Kristályt, és képes leszel az alázatosság útját járni, hogy elérd céljaid.

Tanatara - Életöröm, életkedvTAN’ATARA – Életkedv, életöröm – Lebensfreude

A szeretet angyalának energiája

18

Ébredj rá, hogy mindenen megvan a boldogsághoz. Érezd a tökéletességet magadban és környezetedben minden pillanatban. Ekkor érezni fogod az igazi boldogságot, hogy itt élhetsz a Földön.

Teeas - A csoportTEEAS – A csoport – Die Gruppe

Mihály arkangyal energiája, Excalibur

7

Csoportban erősek vagyunk. ELXIER (feltétel nélküli szeretet) köt össze bennünket, és erőt kölcsönöz nekünk. Érezd, ahogy Teeas támogat téged, leföldelve tart és erőt ad. Egy mindenkiért minden egyért. Küld a Kristályt egy csoportnak, így energiájuk emelkedni fog és szívük a “Család” energiájának frekvenciáján vibrál majd.

Belső Egyensúly Kristályok

Atrana - Tiszta érzésekATRANA – Tiszta érzések – Reine Gefühle

Shiva energiája

30

Érezd az érzéseidet. Érezd őket ítélkezés nélkül. Ne ítéld meg önmagad. Ne ítéld meg érzelmeidet. Ismerd fel az isteniséged minden érzésedben és légy tudatában, hogy minden érzés mögött ott van a szeretet. Küld AN’ANASHA (Hála)-t minden érzelmedre.

Avatara - Koncentráltság, KözéppontAVATARA – Koncentráltság, Középpont – Zentriertheit

A Napisten energiája

10

Avatara Kristály elvezet középpontodba és elvezeti a lelked a csendbe és a stabilitásba/állandóságba. Alkalmazd Avatara-t és fordulj önmagadba. Középpontodba merülve nincsenek gondok, aggodalmak és félelmek. Érezz szeretetet, hiszen csak a szeretet létezik. Egyesítsd csakráidat ragyogó Nappá!

Donadas - KegyelemDON’ADAS – Kegyelem – Gnade

3 kegyelem Angyal:

A kegyelem Angyala, az Univerzum, az Atya energiája 17

A kegyelem Angyala, az Univerzum, az Anya energiája 32

A kegyelem Angyala, az Univerzum, a Fiú energiája 13

Érezz kegyelmet a Szívedben. Kegyelmet nyersz, amint a fény útjára lépsz. Küldd a Don’Adas energiáját a téged körülvevő embereknek. Hívd a Kegyelem Angyalait, amikor támaszra van szükséged. Azonnal megjelennek majd teljes erejükkel.

Elta - Férfi energiaELTA – Férfi energia – Männliche Energie

Vizualizáld ELT-t és hívd az Atyát, Melek Metatront, hogy küldjön neked férfienergiát. Töltsd fel magad SIAS-sal a női energiával is. Majd kérd Jézust, a fiút, hogy állítsa egyensúlyba férfi és női energiáidat. Így képes leszel megtalálni a középpontodat.

Ena - MegbocsátásENA – Megbocsátás – Vergebung

Buddha energiája

22

Ébredj rá, hogy minden, ami eddig az életedben történt a fejlődésedet szolgálata. Küld AN’ANASHA (Hála-t) és ENA-t minden megtapasztalásodra, és szabadulj meg tőlük, engedd el őket az által, hogy nem bíráskodsz felettük. Fogadd el a megbocsátást és bocsáss meg magadnak is. Az Isteni valóságban nem létezik vétkesség/bűn vagy bűntudat.

Haratora - HarmóniaHAR’ATORA – Harmónia – Harmonie

Sámuel energiája

8

E kristály harmóniát teremt. Vizualizáld vagy rajzold az aurádba és érezd a nyugalmat és egyensúlyt, amely belőle sugárzik. Küldheted helyekre, vagy “feszültségekre”, konfliktusokra, melyeket a külvilágban észlelsz.

Mohara - Tiszta gondolatokMOHA’RA – Tiszta gondolatok – Reine Gedanken

Shiva energiája

27

Tanulj meg tudatosan gondolkozni, és függetlenítsd magad az ítéletektől. Szabadítsd meg gondolataidat a társadalmi elvárásoktól, és maradj pártatlan/semleges amikor csak lehetséges. Küld a kristályt azon gondolataidra, amelyek az egoból származnak. Ha így teszel, megszabadulsz a kollektív tudat/tudatlanságtól és beindítod az igazi erőd felemelkedését!

Monaoha - BizalomMONA’OHA – Bizalom – Vertrauen

El Morya energiája

1

Bízz az isteni vezetésben és ébredj rá, hogy minden, ami történik a legmagasabb javadat szolgálja. De vedd tekintetbe: először is bíznod kell magadban, mielőtt másban vagy a spirituális világban megbízol. Légy (maga)biztos Isteni erődben.

Monash - Biztonság(érzet)MONASH – Biztonság(érzet) – Geborgenheit

Mária, Shakti energiája

1

Vizualizáld a Kristályt, engedd el és add át magad a spirituális világnak. Az Isteni Valóságban biztonságban vagy. Semmi rossz nem történhet veled.

Nion - Megszabadulás/elengedésNION – Megszabadulás/elengedés – Entbindung

Mihály Arkangyal energiája

Egyszer eljön az idő, hogy elkülönüljünk régi mintáinktól és szokásainktól. Mondd AN’ANASHA (hálát) a gondolati mintákra és meggyőződéseidre, melyeket fel akarsz adni és engedd el őket magadtól a NION kristály segítségével. Engedd el a régit, ahogy a kígyó levedli bőrét. Tekints vissza hálával és tisztelettel mindarra, ami mögötted van, hiszen az vezetett oda, ahol ma vagy.

Onar - NyugalomONAR – Nyugalom – Ruhe

Lao Ce energiája

20

Merülj központodba és lelj nyugalomra. Semmilyen külső tényező nem tudja elvenni tőled e nyugalmat, mit magadban hordozol. Irányítsd figyelmed ONAR-ra, és érezd a békét, mely szívedből sugárzik.

Sias - Női energiaSIAS – Női energia – Weibliche Energie

Vizualizáld Sias-t és hívd az isteni Anyát, Shaktit, aki női energiát küldhet neked. Valamint töltsd fel magad ELTA-val a férfias energiával. Ezek után kérd meg Jézust, a fiút, hogy állítsa egyensúlyba férfi és női energiáidat, így képes leszel megtalálni a középpontodat.

Tanaatara - Higgadtság /derűTANA’ATARA – Higgadtság/derű – Gelassenheit

Lao Ce energiája

Jelentése: átlátni az illúzió játékán. Légy bölcs, bízz az Isteni valóságban és tudd: az igazság mindig megtalálja az útját. Légy tudatában annak is, hogy minden problémára a megoldás már benned van. Vizualizáld a kristályt és érezz csendet és nyugalmat.

Tarados - BékeTARA’DOS – Béke – Frieden

Adonai Ashtar Sheran

28

Tara’Dos benned van, és veled van. Hárítsd el érzéseid, melyek az egóból fakadnak és maradj közömbös irántuk. Ott találod magadban Tara’Dos-t, ahol az Isteni béke alapjai vannak. Közvetítsd ezt a kristályt a külvilág felé és teremts békét környezetedben – ez fontos feladat egy fénymunkásnak.

Kozmikus Kristályok

Az Arkturus csoport legöregebbje: ArteeARTEE – Az Arkturus csoport legöregebbje- Der Gruppenälteste von Arkturus Artee

Az Elder csoport az Arcturusról

Az Arcturusiak nagyon szeretetteljes, magasan fejlett lények és szoros összeköttetésben vannak az emberekkel, élőlényekkel. Az Ashtar (anyahajó) flottával együtt a Felsőbb Fény Seregéből származnak. Mikor idegenbolygóra utazol, hívd Artee-t. Ő mutatja majd az utat és vezet téged.

Az Univerzumok őrzője: AstharASHTAR – Az Univerzumok őrzője: Ashtar – Der Hüter der Universen Ashtar

A fényparancsnok energiája

Adonai Ashtar Sheran, az Ashtar Sereg parancsnoka felelős azért, hogy rend és béke legyen az univerzumokban. Ha kéred Őt, elkísér majd minden utadra a Csillagkapunk túl és meghív fényhajójába.

Atoros - Fényhajó  ATOROS – Fényhajó – Lichtschiff

Atoros a Fényhajó.

Érezd Atoros energiáját. Ő felvesz a hajójára a Csillagkapun túl és közlekedésed eszközéül szolgál utazásaid során.

Danas - LélekcsillagDANAS – Lélekcsillag – Seelenstern

Sanat Kumara energiája

15

Danas a Lélekcsillagod. Benne létezve egységes vagy lélekrészeiddel. Küld Őt és a vele kapcsolatban lévő lélekrészeket, Elexiert, Osamot, Pradnat és kérd őket, hogy olvadjanak össze. Küld időn és téren át, kérj energianövelést olyan mértékben, ahogy ez szükséges és hasznos minden lélekrész számára.

Elamara - CsillagkapuEL’AMARA – Csillagkapu – Das Sternentor

El Moyra energiája

12

Menj keresztül a Csillagkapun, hogy bejuss Isten Valóságába az Illúzióból. Minden, amit a Csillagkapun túl érzel és érzékelsz, az az Isteni Valóság, az a valóság és megtapasztalod ezt. Tapasztald meg a különbséget a ‘valóságod’ illúziója – mely csak gondolati struktúrákat tartalmaz -, és a Csillagkapun túli Isteni Valóság között. Mindig tartsd észben: ami valós, nem pusztítható el. A valótlan viszont nem lehet állandó, örök.

Exolaris - Utazás Asthar Sheran-hozEXOLARIS – Utazás Asthar Sheranhoz – Reise zu Asthar Sheran

48

Szólítottak, hogy utazz Adonai Ashtar Sheranhoz, az univerzumok őrzőjéhez. Vizualizáld e Kristályt és kezd meg az utazásod. Szabadulj meg minden eszmédtől és ítéletedtől. Légy tudatában, hogy értelmeddel nem tudod megmagyarázni, amit a Csillagkapun túl látsz és tapasztalsz.

Gesha - Vénusz bolygóGESHA – Vénusz bolygó – Venus

A szeretet Angyalának energiája

44

A Vénusz a szeretet és az érzelmek bolygója. Egy utazás a Vénusz bolygóra egy nagyon fontos megtapasztalás, ahol betekintést nyerhetsz, milyen gyönyörű az ítélkezés-mentes élet. Az univerzum számos élőlénye ellátogat a Vénuszra különleges szépsége miatt.

Kryon energiájaKRYON ENERGY – Kryon energiája – Die Energie von Kryon

11

Kryon a Mágneses Szolgálat tagja. Ez az angyalok egy csoportja, akik felállították a bolygó hálózatát. Nagyban hozzájárul az Anya Föld felemelkedéséhez. Vizualizáld a Kryon Energia Kristályt, és fogadd be a mágneses hullámokat.

Marana - Kozmikus utazásMARANA – Kozmikus utazás – Kosmische Reise

Ashtar Sheran energiája

48

Utazz a Csillagkapun keresztül és tapasztald meg az Isteni Valóságot. Utazás közben szabadulj meg elvárásaidtól és eszméidtől. Fogadj be mindent, amit látsz és érzel. Ne ítéld, és ne próbáld meg értelmeddel, ésszel megmagyarázni.

Mera - Csillag-társMERA – Csillag-társ – Sternengefährte

Tekintet nélkül arra, amit látsz vagy érzel, a Csillagkapun keresztül történő utazásaid során valaki mindig ott van, mindig egy energia vesz körül. Küldj An’anasha-t és Elexier-t a ‘lénynek’, hogy a társad legyen, aki szemmel tart téged és oltalmaz.

Sherin - A Vénusz bolygó bölcseSHERIN – A Vénusz bolygó bölcse – Das weise Wesen von der Venus Sherin

A Napisten energiája

41

Sherin a Vénuszon él. Talán egyszer majd találkozol vele utazásid során. Ő (nő nemű) bölcs, gyengéd és kedves. Megengedheted, hogy egyszer megmutassa neked a Vénusz bolygót.

A Sziriusz csillagSIRIUS – A Sziriusz csillag – Der Stern Sirius

A Szirius lakói magasan fejlettek, technikailag és spirituálisan is. Talán teszel majd egy csillagutazást a Siriusra, az ott lévő egyetemeken képzésben részesülhetsz.

Forrás: emf-kryon.blogspot.hu, sorsunkutja.blogspot.hu