Aura-Soma, a fény és a színek világa

Amiről most írok egy velem egy idős rendszer, talán ezért is vonzódom hozzá, -“hasonló a hasonlót vonzza” alapján-, valamint a színek, a fények világa miatt. Egy csodás világ, mely egy mozgalmas és nehéz életút gyermekeként jött a világra, és alakul a mai napig is az örökség élő átadásával.

Egy asszony, aki sok mindent megélt, és sok neki járó szeretetben hiányt szenvedett, képességei által értette, tanulta egy életen át a természet és a bennünk lakozó lélek nyelvét.  Hallgatott a belső sugallatokra, intuíciójára. Meghallotta annak szavait, lelkének kérésére és segítségével “szétválasztotta a vizeket”. Színes üvegablakokat nyitott, melyek a lelkünk üzenetét tükrözik kifelé, így segítve tudatosítani, meglátni és megérteni a bennünk zajló dolgokat, megmutatják és segítik megélni, átélni előrevivően feladatainkat és kihívásainkat, akár csak egy ajándék.

Aura-Soma üvegek

Nagyon hasonlít egy másik rendszerre, ami közel áll a szívemhez.  A tarot kártya is fénnyel teli ablakok sokasága egy csokorra szedve. Más szimbolikával, nyelvezettel, jelképrendszerrel  ugyancsak megnyitja az utat lelkünk belsejébe. A lapok keverésével és sorrendjének kiválasztásával egy térképet adnak életünk folyásához, megjelenítik, szemünk elé tárják az aktuálisan bennünk lévő képet, hogy azt tudatosítva lehessünk jelen az életünkbe és hozhassuk meg döntéseinket, vállalhassuk feladatainkat és kihívásainkat, ajándékként rájuk tekintve.

Mikor megtudtam, hogy az Aura-Soma tarot kártya képében is a világ számára elérhető, mindenképp meg akartam ismerni. Az üvegek is csodás és ismerős, szeretetteli érzéseket váltottak ki belőlem, a pakli végiglapozása azonban egy mély, szeretetteli húrt pendített meg bennem. Mikor először olvashattam sorai, színei és formái között úgy éreztem, magamhoz is sokkal közelebb kerülök, megértek olyanokat, melyeket eddig nem értettem magammal kapcsolatban. Túlcsordultam a belőle áramló energiával. Még tanulom, hogyan is érdemes vele dolgozni, és kezelni energiáját. Ismerkedem a színek, fények és energiák eme megnyilvánulásával és rajta keresztül önmagammal, a körülvevő világgal. Ha Te is elszántad már magad egy ilyenfajta utazásra a szivárványos hídon keresztül, várlak szeretettel, fedezzük fel együtt, milyen út az, melyen most járni szeretnél.

A következő napokban, bővebben is írok erről a világról, az aura-somáról, az üvegekről és a kártyákról. A kártyák és üvegek egy közös albumba rendeződnek, hogy bármikor te is megnézhesd ennek a templomnak az üvegablakait, és megtaláld az aznapra szóló üzenetüket számodra.

Forrás: Rácz Nóra