Lélek: Az égben lévő csillagok

A mai nap egy könyvet ajánlok a figyelmetekbe. Egy kedves barátom az asztrológia nyelvén beszél. Könyvében az asztrológiai jegyek és a Mi Atyánk ima összefüggéséről beszél. Egy eszközt ad a kezünkbe, mely által egy újabb lehetőséget kapunk az önismeretre, a saját utunkra való ráismerésre. A csillagos égbolt kezdetek óta őrzi és mutatja számunkra az életünk megértésének lehetőségét.

 Kiss Zoltán: Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusbanRészlet a könyvből:

Jézus egyetlen teljességet adó közlése a Mi Atyánk ima.
Minden egyes szava, mondat része úgy követi egymást a szövegben, mint ahogy a csillagképek követik egymást az égbolton.

Aki ismeri az álló csillagképek (Kos, Bika, Ikrek…) egyetemes üzeneteit, az a teljesség felismerésével, hitbizonysággal, és a megoldások tárházával találkozik, ha meglátja az imát a zodiákusban.

Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben,

Az Úr megszólításával, a Tejúton lévő Nyilas csillagképből indul az Ima. Ha a Nyilas nyílhegyét jelölő csillag felé nézel, a spirál galaxisunk központi Napjára, a szívére tekintesz. Nyilas minőségű az égbolt 9. Háza. Ez a hit, világnézet és a felülemelkedett látásmód életterülete. Ezért is a fényt adó Nap örömháza, mely minden emberben a szeretet, jó érzés, életerő, büszkeség és a tehetség jelölője is.

A keresztény vallási évkör ünnepei is az adventtel, a karácsony előtt négy héttel a Nyilasba lépő Nap idején kezdődnek.

Szenteltessék meg a Te Neved

Ezek az Ima Bak szavai. Az ég tetején járunk, a jövő tengellyel kezdődő 10. Házban. Ez az égi terület ad útmutatást minden ember horoszkópjában arra, hogy „mi leszel, ha nagy leszel”.

Időtlen az öröklét, így nem csak az egész életre, hanem annak minden pillanatára is érvényes útmutatás ez az Ima mondat. Ez a teremtő mágia területe. Az Igéből, a kimondott szóból lett a világ. Aki az Isten nevét ismeri, minden teremtésre képes. A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, így érthető, hogy a leginkább a szaturnuszi népek foglalkoznak a legnagyobb lelkesedéssel a mágiával. De sikertelenségük, vagy látványos eredményeik bukása belátható, ha nem előzi meg mágiájukat az Úr megszólítása. Mert ez az égi sorrend.

Emberi léptékű életünkben ugyanúgy érvényesül ez az útmutatás. Tudnod kell, hogy mit akarsz, ki kell tudnod mondani, mert csak így juthatsz tovább azon az úton, amire valójában születtél. A szabad akarat ugyanúgy átok, mint áldás, mert teljes tehetetlenségbe is szoríthatja az életet, pedig emelhetné aktivitásra is született feladataid szerint. Nem véletlen, hogy a Bakban van emelt helyzetben a Mars, az akarat, és a magaddal szemben való elvárások bolygója. Mert aki megfogalmazza, kimondja mit akar (Bak), úgy hogy előtte el is hitte (Nyilas), annak beteljesül…

 

szabadakarat.hu

 

Forrás: szabadakarat.hu