Test: A főnix útja

A mai ajándékom egy főnix, mely utadon kísér és utat mutat.

Egy csodálatos tűzbéli lény, mely megújul és világosságot hoz mások számára is. Békét, jólétet hoz. A Jin és jang erők közötti egyensúlyt szimbolizálja. Pozitív tulajdonságokat képvisel. Rálelhetünk általa a belső egyensúlyukra életünk minden területén.

Nekünk adja az átalakulás erejét, amely lehetővé teszi földi sebeink begyógyulását. Fénylő színei feltöltik lelküket. Az igazság, a béke és a tudatos cselekvés felé irányítja figyelmünk életünkben. Kapcsolatba hoz a pillanattal, az örökkévalósággal. Megmutatja, hogy minden tettnek következménye van.

A ciklusok váltakozása és a lélekvándorlás is a témájához kapcsolódik. A Föld életerejét és a Nap erejét egyesíti magában.  Megtisztítja a gondolatoka, inspirációkat, ötleteket hozva feléd.

Főnix

Útja az átalakulás útja és lelkünk elpusztíthatatlan energiájának örök megújulása. Arra ösztönöz, hogy kövessük nyomon ritmusunkat, és annak megfelelően néha vonuljunk vissza. Energiánkat a Föld, a megbocsátás, a kegyelem és az együttérzés tüze segítségével tisztítsuk meg, hogy életenergiánk a régi terhektől megszabadulhasson és megújulhasson.

Mikor megjelenik álmainkban, arra utal, hogy alapvető változás következik be életünkben, amelynek szerencsés a kimenetele. A fejlődésünket és az életerő megújulását szolgálja.

Mondatai: Akár a főnix a hamuból, úgy születek újjá a Nap fényében. Az átalakulás ereje mindent meggyógyít bennem.

Forrás: Jeanne Ruland: Az állatok ereje végigkíséri életünket alapján