Test: Ellazulás és mélyülés

Egyre többen szenvednek a stressztől napjainkban. Számos súly nehezedik ránk nap mint nap, és nem látjuk a megoldást, hogyan keveredhetnénk ki alóla.

Testünk megfeszül, izmaink begörcsölnek, hátunk, vállunk kőkemény betonná alakul át. Fáj a fejünk, fáradtak és ingerültek vagyunk.

Sok megoldást hirdetnek ezekre minden felé, amire vagy van időnk és energiánk, pénzünk vagy nem. Lehet, hogy eljutunk egy jó masszázsra, jóga órára, de amint kilépünk az ajtón újra ránk zúdul minden gondunk, problémánk és a feszülés újra beáll, akár azonnal is.

Ez nem azt jelenti, hogy ezek a módszerek nem jók, és feleslegesek, csak annyit jelez, hogy pillanatnyi kezelésekkel hosszú távon nem hoznak megoldást önmagukban életünkbe, ehhez nekünk is hozzá kell tenni a részünk. Ha csak a testünkkel foglalkozunk, és pillanatnyi enyhülést keresünk attól a belső dolgok, amik hatására kialakult ez a helyzet, nem változik. Viszont a testi és a lelki magunkkal foglakozás együttesen meghozhatja számunkra a nyugalmat, a békés ellazulást, elmélyülést.

ellazulás

2013-ban elindítunk egy programot erre a Fénylámpás Klub-ban, melyben összehozzuk a testi és a lelki munkát is, amit mindenki akár otthon magában is elvégezhet.

  • Lesz szó a relaxációról, ellazulási technikákat ismerünk meg a különböző kultúrákból.
  • Egyszerű, könnyed testi és légzőgyakorlatokat tanulunk,
  • meditációk és önismereti beszélgetések során feltárjuk a lelki okokat, a mélyen rejlő mozgatórugókat.
  • Beszélünk a stressz élettani hatásairól, a tudatosság jelentőségéről,
  • növeljük testtudatunkat, mely által hamarabb érzékelni tudjuk testünk jelzéseit, és egészségesebb életmódot folytathatunk.
  • Megtanuljuk, hogyan enyhíthetünk önmasszázzsal a testi fájdalmainkon.

 

Csatlakozz hozzánk, kövesd nyomon programjainkat, hírleveleinket, cikkeinket oldalunkon és a facebookon!

Amennyiben van kérdésed ezzel kapcsolatban, vagy szívesen megtanulnád mindezeket velünk együtt, itt jelentkezhetsz:

Név:

Email cím:

Tárgy:

Üzenet:

Biztonsági kód: captcha