Tarot elemzés és meditáció

TarotA Tarot rendszere által mélyebb önismeretre tehetünk szert. Tisztábban láthatjuk jelen helyzetünket, így több információ birtokában hozhatjuk meg aktuális döntéseinket, és tudatosabban oldhatjuk meg feladatainkat.

A tarot vetés feltárja a bennünk lévő aktuális képet a feltett kérdéssel kapcsolatban a lapok szimbolikáján keresztül. Életünk minden területén és síkján keresztül láthatóvá válik jelen élethelyzetünk, és ezt tudatosítva feltérképezhetjük lehetőségeinket a továbbiakra nézve.

A kártya maga rengeteg energiát és információt hordoz, mely hatással van ránk érzékeinken keresztül. Megvilágíthatja előttünk a legoptimálisabb útvonalat. Megmutatja a bennünk lévő energetikai és információs blokkokat a kérdéssel kapcsolatban.

A kirakás alapján egy speciális meditációban feloldjuk ezen blokkjainkat és a felmerülő lapok esetében jelen lévő diszharmonikus kapcsolódásainkat.

Speciális vetések is léteznek, mely életfeladatainkkal, lélekfelvállalásainkkal, testfeladatainkkal, az adott évre vonatkozó vállalásainkkal foglakozik. Van, amely előző életeinket vizsgálja vagy épp tudatalattink mélyén lévő képeket elemzi, amennyiben az adott kérdésre vetett sor ezt szükségessé teszi.

Időtartama: kb. 1 óra. Előzetes bejelentkezés szükséges.

 

Érdeklődés/ Jelentkezés Tarot elemzés és meditáció

Név:

Email cím:

Üzenet:

Biztonsági kód: captcha

Tarot és Egyéb kártya kereső

Tarot

Kérdezz, és a kártyák leképezik a mélyen benned lévő aktuális képet! Feltárulnak a lehetőségeid, és ez alapján dönthetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.