Kártyasarok

 

Tarot és Egyéb kártya keresőKártyatár

Ezen az oldalon több mint 1000 db kártyáról találsz információt. Tarot, Angyal és egyéb jóskártyák listájában kereshetsz leírás, név, kiadó, téma, stílus és betűrend szerint. A keresési felület magyar, de az adott kártyáról szóló oldalak angol nyelvűek.

Segítségül ezért a google fordítóját és a Sztaki szótárt is eléred az oldalról. Ha az egész szöveget szeretnéd lefordítani a google fordítót használd. Jelöld ki a lefordítani kívánt szöveget, másold ki, és szúrd be a google fordító táblázatába, és már olvashatod is (az általános megértésben segít, de nem mindig ad ki értelmes magyar szöveget). Ha csak egy-egy szóban vagy bizonytalan, mit jelent, akkor a Sztaki szótárát ajánlom. Ha valamelyik kártya megtetszik, magyar és külföldi oldalakat is találsz, ahonnan meg tudod rendelni.

 

Stílus szerintHúzz egy kártyát!

Tarot, Angyal és egyéb kártyákat érsz el erről az oldalról.

Kattints itt a címre, és már az oldalon is vagy. A kártya képére vagy nevére kattintva egy aloldalra visz, ahol húzhatsz egy kártyát az adott pakliból.

Válaszd ki a számodra tetsző paklit, tedd fel a kérdésed és a kihúzott lap a segítségedre lesz!

 

SoulCardsA Lélek kártyái

Két különleges paklit találsz a címre kattintva. Az oldal a főmenüből és az oldalsávból is elérhető. A kártyákról, használatukról, történetükről is az adott oldalon olvashatsz.

Ezek a kártyák olyanok mint az ablakok, melyek belsőnk mélyébe nyílnak és felhozzák számukra a tudatosság területére a bennünk lévő válaszokat aktuális problémáinkra.

A kártyák közül egyet-egyet választva dolgozhatsz velük.

Képeslapként is elküldheted őket szeretteidnek. A képeslap küldéshez minimális angol tudás szükséges.

 

Aura Soma TarotBetekintés az Aura Soma Tarot lapjaiba

Egy speciális tarot pakliról van szó, ahol a tarot szimbólumai és az Aura Soma színes üvegeinek világa egy új nézőpontot teremtenek.

Az oldalon különféle csoportosításokban ismerhetőek meg az üvegek és az Aura Soma Tarot pakli lapjai.

A lapok keverésével és sorrendjének kiválasztásával egy térképet adnak életünk folyásáról, megjelenítik, szemünk elé tárják az aktuálisan bennünk lévő képet, hogy azt tudatosítva lehessünk jelen az életünkbe és hozhassuk meg döntéseinket, vállalhassuk feladatainkat és kihívásainkat, ajándékként rájuk tekintve.

 

ji csingJi Csing – A Változások Könyve

Számos információt, könyvet találsz itt a Ji Csingről magyarul és angolul.

Kártyahúzó és érme dobó ji ching “jóslás” oldalakon keresztül tudsz magadnak kérdést feltenni, és a hexagrammokon keresztül választ kapni.

A Mongol-kínai jóskönyv szerinti felosztást is megtalálod itt, használatával együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.